BlackBerry, ku ta blini më lirë?

Përvec cmimit të blerjes së aparatit celular, shumë rëndësi ka edhe cmimi i BIS (Blackberry Internet Service), pa të cilin, t’ju them  të drejtën Blackberry është një celular pa shumë shkëlqim.
Një lajm i mirë i kohëvë të fundit për përdoruesit e Blackberry në Shqipëri është edhe aksesi i Blackberry App World, i cili është bërë  i mundur edhe për Shqipërinë.

…Mbledhja e informacioneve për cmimet e aparateve dhe shërbimin BIS ishte goxha e thjeshtë tek Vodafone në faqen e tyre zyrtare në internet, ndërsa tek  AMC, na duhej të shkonim tek dyqanet e tyre. Dhe mqs jemi tek AMC edhe numri i telefonit të Media Relations është jashtë shërbimit për momentin +355(0)42275000.  Ju kemi dërguar dhe mail, por me sa duket as emaili nuk ju funksionon…

Gjithsesi po ju tregojmë cmimet për të bërë krahasimet

AMC
Aparatet / Në dyqanin SAMOS tek Colin-s
BlackBerry Bold 9700 / 57000 Lekë
BlackBerry Curve 8520 / 29000 Lekë
BlackBerry Storm2 9520 / 48000 Lekë
Blackberry Torch 9800 / 770000 Lekë
Blackberry Pearl 9105 / 40100 Lekë
Blackberry Curve 9300 / 42000 Lekë

Tarifat për shërbimin BIS
1400 Lekë / muaj / 300 Mb
1700 Lekë / Muaj / 500 Mb

Duhet të theksojmë se shërbimi i BIS nga AMC i ofrohet VETËM klienëve me kontratë!

Vodafone Albania
Aparatet
Blackberry Bold 9700 / 62000 Lekë
Blackberry Curve 8500 /  32000 Lekë
Blackberry Curve 8900 /  45100Lekë
BlackBerry Storm2 9520 / 59500Lekë
Blackberry Torch 9800 / 65000Lekë
Blackberry Pearl 8110/ 45000Lekë

Tarifat për shërbimin BIS
Për abonentët me parapagesë – 50 Mb / 800 Lekë / muaj
Për abonentët me kontratë – 250 400 Mb / 1700 Lekë / muaj

 

 • http://twitter.com/Olsi Olsi Celaj

  Çmimet skandal, ofertat akoma me cope cope :(
  I blame it on the greeks :P:P

 • Memaanila

  kot fare black barry, ta kisha ditur qe nuk kishte internet nuk e kisha blere fare

 • Memaanila

  8000 lek me iken per tre dite dhe vetem 15 mb kishte dhe jo 50 mb qe thot vodafoni

 • Silvaxheka

  http://www.vodafone.al/vodafone/BlackBerry_Internet_Bundle_68_1.php 
   
  Informacioni nuk eshte i vertet. Oferta e Vodafone eshte ka 400MB per 1,700 Lekë/muaj 

 • mob1al

  Faleminderit Silva, informacioni u korrigjua.

 • BlackBerry Albania/Shqiperi

  shikoni te gjithe, blackberry nuk ka asnje faj, po cti besh qe jane hajduta ata te kompanive si vodafone dhe amc. prsh jashte shtetit ne indi ta zeme, me 3 dollare merr afer 2 giga dhe sherbimet e blackberry kurse ketu eshte me te futur. ndersa blackberry 10 nuk kerkon kete lloj sherbimi dhe mund te shpenzoni internet edhe me ane te ofertave